Eenfotowaard.nl

Eens wat anders, naar de Veluwe geweest om (voor mij voor het eerst) nog wat van de bronst mee te pakken en herten te fotograferen. Dankzij een geweldige tip van een collega op een mooi (en vooral rustig) plekje uitgekomen, heel wat anders dan de foto’s van de wildbaan die momenteel over het internet circuleren: file, aanschuiven, en drukte daar. Heel de ochtend niemand gezien, maar wel gigantische aantallen dam- en edelherten. Prachtig dat burlen, ruim voor de zon op kwam was ik er. In het donker de eerste meters afgelegd, en vanaf het moment dat de lucht iets lichter kleurde waren de herten niet alleen hoorbaar meer maar ook zichtbaar. Genoeg licht voor de foto duurde even, dus lekker gaan zitten en wachten. Langzaam maar zeker kwam een groep grazend en wel dichterbij, en kon ik ze uiteindelijk goed vastleggen. Tijdens het wandelen ook nog wat leuke plaatjes kunnen maken.
Hier kwam nog een wild zwijn over het pad, maar ik verlegde even mijn aandacht naar een groepje overvliegende kruisbekken en weg was hij… Onderstaand wat plaatjes van deze heerlijke ochtend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *