Eenfotowaard.nl

Alles heeft zijn tijd, zoals de reiger zo mooi vertelde.
En gelijk heeftie: waar ik een jaar of 2 geleden de boot verkocht vanwege tijdgebrek, ging er geen week voorbij dat ik niet aan varen dacht. Een tijd van in de haven liggen was voorbij, nu zijn we over op opblaasbaar rubber en breekt een nieuwe tijd aan, want we kunnen de Biesbosch (en vele andere wateren) weer makkelijk in.
Alles heeft zijn tijd, dat bleek helaas ook toen afgelopen week mijn geliefde opa zeer onverwacht overleed. En om dan wat rust te pakken, kan ik nergens beter zijn dan op het water, in de door mij zo geliefde Biesbosch, heerlijk tussen de bevers. Op een van de mooiste ochtenden tot nu toe, wat was dat genieten. Kijk onderstaand maar mee:

2 reacties

  1. ‘Alles heeft zijn tijd’: wat een mooie tekst uit het Spreuken-boek!
    Wat fijn dat je in de Biesbosch het verdriet kunt verwerken van jouw overleden opa. En je laat ons meegenieten met jouw prachtige foto’s! Timing, sfeer en compositie zijn de kernwoorden die hierbij bij mij opkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *